dimarts, 18 de desembre del 2012

Activitats pel tractament de color

La primera activitat consistia en dues parts: la primera s'havia de canviar el mode de la imatge a escala de grisos i, després, amb aquesta mateixa imatge, triar el mode monocromo/duotono i escollir dues tintes diferents. Realitzat el tractament, hem guardat la imatge amb format .GIF. La segona part consistia en obrir la imatge del lloro original, duplicar-li la capa i canviar-li la saturació a -100. Un cop fet aquests tres passos havíem de retallar la silueta del lloro amb l'eina del llaç.

En la segona activitat havíem de jugar amb la tonalitat de la imatge. Abans, però, hem hagut de duplicar-li la capa a la imatge del lloro. Un cop duplicada li hem canviat la tonalitat i hem jugat amb l’equilibri de color. Amb aquesta mateixa capa que hem modificat, hem tingut que posar-li una màscara de transparència (perquè el color canviï, aquesta màscara de transparència ha de ser de color negre, i no blanca). Per acabar, amb la goma d’esborrar hem repassat la silueta del lloro i després l’hem pintat per dins, per a què, d’aquesta manera, el lloro canvies de color.
D’aquestes dues activitats, la que m’ha costat més realitzar-la ha sigut la segona perquè no sabia com es posava una capa de transparència. Quan ho he aconseguit, després quan intentava pintar el lloro no em canviava de color... he trobat que era bastant difícil, però al final, amb molta dedicació, paciència i amb ajuda he arribat a aconseguir-ho amb èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada