dijous, 10 de gener del 2013

Gaudinitza't!

Gaudinitza't? Us preguntareu que és i que significa, oi? Doncs és el projecte final de l’assignatura que vàrem haver de realitzar en grup durant les vacances de Nadal. Aquest consistia en dissenyar i crear una unitat didàctica i tot el que comporta, relacionant els tres blocs que formen aquesta assignatura: imatge, recursos i reflexió entorn les TIC. El projecte del meu grup es titula: Coneixem a Gaudí!, ja que vàrem voler dedicar la nostra unitat didàctica a conèixer aquest autor. I d’aquí el nom de Gaudinitza’t (eslògan).

Pòster que vàrem dissenyar pel nostre projecte

És un treball bastant extens i el qual necessita dedicació i temps, ja que no només és redactar la part teòrica del treball, sinó que també havíem de fer aquells materials que nosaltres utilitzaríem en el projecte (pòster, tríptic, JClic, vídeos, power point, bloc...). Tot i això, m’ha agradat molt realitzar-lo i l’he trobat molt interessant ja que no és un treball que només es basa en els continguts teòrics de l’assignatura, sinó que també els hem hagut de dur a la pràctica, fet que és molt enriquidor per aprendre de manera significativa. A més a més, he après com crear i planificar una unitat didàctica en la qual hi apareguessin les TIC, ja que com he mencionat altres vegades, aquestes cada vegada estan predominant i formant part de les nostres vides amb més freqüència. Per tant, com a futura mestra les hauré de tenir en compte i adaptar-me a elles el millor i el més ràpid possible i no ignorar-les.

Ah! Me n’oblidava! Dir-vos que demà és el dia que estem esperant amb tantes ganes: la Fira Científica! En la qual es presentaran els diferents projectes.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada